Er du også typen som foretrækker at sove længe i stedet for at skulle rengøre hjemmet? Bare rolig.. Dette forstår vi fuld ud. Vi kommer dog ikke udenom at det er vigtigt at rengøre hjemmet – specielt vigtigt er det at støvsuge, da der i et travlt hjem meget hurtigt samler sig meget støv i hjørnerne og under sofaerne.

Du kender og har måske selv en traditionel støvsuger. Denne støvsuger er hvad alle danskere har vant til at bruge, men i dag findes der en meget smartere måde at rengøre hjemmet. Du kan i dag rengøre hjemmet effektivt med en såkaldt ledningsfri støvsuger. En ledningsfri støvsuger gør det utrolig let at støvsuge og gør opgaven meget mere overskuelig.

Først og fremmest så er navnet ‘ledningsfri støvsuger’ meget sigende – der er ved disse støvsugere nemlig ikke behov for at have støvsugeren tilsluttet en strømkilde imens du støvsuger. Med en ledningsfri støvsuger (som i øvrigt bliver lavet i meget flotte designs) kan man have den stående fremme hele tiden i et hjørne. Når det er tid til at støvsuge hjemmet er det blot at gå hen og trykke på en knap, så er du igang med støvsugningen.

Når du er færdig med at støvsuge hjemmet, så kan den ledningsfri støvsuger blot stilles over i hjørne hvor du kan tilslutte den en stikkontakt. Med den traditionelle støvsuger er det næsten altid et problem når det kommer til opbevaring, da der både skal pakkes støvsuger, teleskopskaft og ledning væk.

Hvornår længe kan en ledningsfri støvsuger holde strøm?

Hvis du køber en dedikeret ledningsfri støvsuger, så har den ofte et meget godt batteri. Det gode batteri kan typisk holde til ca. en times støvsugning, hvis du ikke vælger det højeste niveau af sugeevne. Tre kvarter til 1 times forbrug burde være nok for de fleste til at klare en normal støvsugning.

Alt efter hvor stort dit hjem er, så er det ikke sikkert at en ledningsfri støvsuger kan erstatte din traditionelle støvsuger helt. En ledningsfri støvsuger har bestemt også nogle ulemper, som vi ikke kan komme udenom. Eksempelvis så er den typisk ikke så handy, hvis du skal ned under sofaen, sengen eller under kommoden. Her vil en traditionel støvsuger være et bedre alternativ.

Hvilken model du skal købe er helt op til hvilket behov du har, vi anbefaler dog at du tager et kig på denne oversigt over de bedste ledningsfrie støvsugere og bliver klogere.

Write A Comment

Pin It