Når det kommer til at sætte den sidste hånd på et tøj, overvejer du sandsynligvis at tilføje en ny taske, et par øreringe eller måske et designerbælte. Briller er ofte overset og kan være centrum for dit udseende og en stor del af en persons visuelle identitet. Det kan være den mest personlige del af et outfit, i stil med smykker.

Ignorer reglerne

Ignorer dem! For eksempel, brug briller, som du synes er for store til dit ansigt – de er søde. Køb briller, der har karakter, snarere end blot at tænke; dem her kan jeg have på til alt. Det bliver hurtigt kedeligt.

Gå med din mavefornemmelse

Lav valg, der gør dig glad, snarere end at tænke for meget om, hvordan andre vil fortolke dem. Tag dem, der taler til dig på hylden.

Prøv før du køber

Tag et billede af dig selv i dem for at se, om de kan blive en del af dig, og hvis de kan føle sig naturlige. Tag dem til et “køretur”, hvor du tester og de er behagelige, og om du vil gå med dem fremadrettet.

Behandle dem som dine andre yndlings tilbehør

Nøglen er at have et par go-to briller, som du kan tilpasse dine forskellige udseende, ligesom din favorit par støvler eller den taske, der går med til stort set alt i din garderobe.

Derudover bør du overveje om dine briller blot er briller i flot udseende, eller om du har et decideret behov for at gå med briller. Har du bygningsfejl, eller et nedsat syn, kan det være du skal kombinere dine flotte briller med noget styrke.

Write A Comment

Pin It