Der er mange af os som simpelthen ikke er bukse-piger. Vi elsker brisen og nemheden i kjoler i ved stort set alle anledninger. Men hvad skal vi gøre når vejret bliver koldt, og dette ikke går med kjolen mere? Vores små bare knæ ryster af kulde og armene fryser, hvilket bestemt ikke vil være optimalt i det kolde vejr. Men bare rolig – de hippe og smukke bloggere har fundet smarte måder at inkorporere kjolen i deres vinter garderobe. Her i artiklen kan du læse om de bedste måder at bære kjolen til vinter.

Mangler du i øvrigt en flot jakke til vinter, bliv inspireret til at finde en varm vinterjakker her.

Langhalsen

De såkaldte turtlenecks er egentlig hippe og klassiske for sig selv, så ved at parre en turtleneck med en smart kjole, får du en kjole der kan bruges i det kolde vejr. Tilføj et par smarte støvler og taske, voila!

Sorte tights

Selvom dette måske er det mest indlysende trick, og du har kendt det siden din mor gav dig dem på i børnehaven, så kan de rette styling tips tage looket fra basic til trend-setting. Tag en kjole på som enten er en mini-kjole eller mellemlang. Den nemmeste måde at se godt ud i tights er, er gå efter et helt sort klassisk look.  Hvis du absolut ikke kun vil bære sort, så vær sikker på at farverne stadig er vinter farver (altså ingen lyse eller neon farver) og at der er noget sort i din kjole, så det matcher dine tights.

Under en sweater

Du behøver ikke at pakke dine favorit kjoler væk når sommeren er forbi. Smid en oversized sweater over den, en par store støvler, og du har nu det perfekte outfit til den kolde tid, hvad enten du skal ud med venner eller på shopping.

Par en medi sweater kjole med en lang frakke

Det bedste ved en medi sweater kjole er at du er pakket ind i uld fra top til tå. Det er ligesom at gå rundt med sin yndlingstæppe. En lang frakke eller jakke ovenover giver et lag varme, og tilføj til sidst et par sko med hæl, så er outfittet lige i skabet.

Over sorte bukser

Har du ikke hørt det? Sorte bukser er de nye sorte tights – de er bare varmere og mere komfortable. Tag en lang tunika i et varm materiale på, så kan du holde varmen i den kolde tid. Vær sikker på at de sorte bukser er lavet i et holdbart materiale såsom denim eller læder. Tag et par smarte sneakers på for ekstra komfort.

 

Write A Comment

Pin It